Onze Arrangementen

Totaalarrangement

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om afspraken omtrent totaalarrangement (diner en drankjes) te maken. Ook bestaat de mogelijkheid om het restaurant in zijn geheel af te huren.

Arrangement 1
3-gangen diner + 3 consumpties (wijn, bier, fris, koffie of thee) vóór € 27,50 per persoon

Arrangement 2
3-gangen diner + 6 consumpties (wijn, bier, fris, koffie of thee) vóór € 32,50 per persoon.

Dinerbuffet Boro voor €35,00 (v.a. 15 pers.)
Een smakelijk dinerbuffet. Het buffet bestaat uit tomatensoep, vissalades, warme beenham, kaas-, vlees-, en boerensalade, kipkerrie, saffraanrijst met groente en fruit en drie drankjes per persoon (bier, fris, wijn of koffie).

Als u meer wilt weten over het totaalarrangement kunt u bellen naar 030 - 231 69 40 of stel hieronder uw vraag.

Een rondvaart en eten bij Boro

In samenwerking met rederij Schuttevaer is het mogelijk om na een rondvaart van 1 uur door de unieke Utrechtse grachten te lunchen of te dineren bij Boro.

Luncharrangement voor €19,75 (v.a. 12 pers.)
Na een rondvaart van 1 uur door de unieke Utrechtse grachten gaat u bij ons lunchen. U heeft de keuze uit soep met een broodje, een omelet of een salade. Inclusief een drankje.

Dinerbuffet Boro voor €45,00 (v.a. 20 pers.)
U maakt een stadsvaart van 1 uur door Utrecht langs kerken, stadskastelen en herenhuizen. Daarna stapt u uit voor ons restaurant waar u kunt genieten van een smakelijk dinerbuffet. Het buffet bestaat uit tomatensoep, vissalades, warme beenham, kaas-, vlees-, en boerensalade, kipkerrie, saffraanrijst met groente en fruit en drie drankjes per persoon (bier, fris, wijn of koffie).

Driegangendiner Boro voor €38,75 (v.a. 12 pers.)
Na de rondvaart van 1 uur kunt u dineren in ons restaurant: je hebt keuze uit diverse voor-, hoofdgerechten en desserts. U krijgt er ook drie drankjes bij. Bekijk hier onze menukaart.

Als u meer wilt weten kunt u bellen naar 030 - 231 69 40 of stel hieronder uw vraag.

Luncharrangement

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om afspraken omtrent lunch voor groepen te maken. Ook bestaat de mogelijkheid om het restaurant in zijn geheel af te huren.

Als u meer wilt weten over het luncharrangement en de prijzen kunt u bellen naar 030 - 231 69 40 of stel hieronder uw vraag.

Feesten & Partijen

Restaurant Balkangrill Boro bestaat uit drie zalen. Twee van die zalen worden regelmatig gebruikt voor diner's voor zeer grote groepen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid voor U om Uw zakelijke-, gala- of familiediner in aparte zalen (tot maximaal 75 personen) ongestoord met elkaar te nuttigen. In de grote aparte zaal (2e zaal) kunnen er maximaal 45 gasten en in de kleine aparte zaal (3e zaal) kunnen er maximaal 30 gasten het diner nuttigen. U kunt ook de restaurant in zijn geheel afhuren voor maximaal 125 personen.

Tevens hebben we voor deze grote groepen een extra service. Indien gewenst maken we voor grote groepen aparte kleine menu's met een naar wens in te vullen tekst. Deze bestaat uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten die door uzelf van ons menukaart samengesteld wordt.

U kunt Balkan Grill Boro afhuren voor uw feest of bijeenkomst. Bel of mail ons voor onze tarieven. Tevens kunt u ons Reserverings formulier gebruiken.

Als u meer wilt weten over het geven van feesten en partijen bij Boro dan kunt u bellen naar 030 - 231 69 40 of stel hieronder uw vraag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De heerMevrouw

Uw naam*

Uw e-mail*

uw vraag