Reserveren

Balkan Grill Boro

Toen restaurant Balkangrill Boro in 1977 zijn deuren opende voor gasten, waren er nog niet zoveel restaurants aan de werven van de Oudegracht en in heel Utrecht. Toch blijft Boro uniek: restaurants die met zijn Oost-europese keuken kunnen concurreren zijn er niet of nauwelijks.

Balkangrill Boro bevindt zich aan de werf van de Oudegracht. Het restaurant strekt zich uit over drie zalen, in naast elkaar gelegen kelders. De plavuizen op de grond, houten lambrizeringen langs de wand en schitterende muurschilderingen zorgen voor een sfeervolle omgeving waarin het voor U, de gast, aangenaam vertoeven is. De Oost-europese keuken doet de rest.

Restaurant Balkangrill Boro is een typisch grillrestaurant en vleesgerechten zijn het meest gangbaar. Maar behalve vlees wordt er ook vis geserveerd en zelfs voor een vegetarisch maaltijd kan men er bij Boro terecht. Op het menu staan gerechten uit verschillende Oost-europese landen, zoals: Roemenië, Hongarije, Bulgarije, Kroatie, Slovenië, Bosnië, Slowakije en zelfs Rusland.

Balkanrestaurant Boro kent een unieke menuaanbieding. Wij bieden U de mogelijkheid zelf uw menu samen te stellen: een 2 - gangen menu voor € 19,50 of een 3 - gangen menu voor € 23,50.