Over ons en arrangementen

Sinds 1977 ….. Onze historie en liefde voor grillen aan de Oudegracht Traditioneel Grill Restaurant geschikt voor romantisch dineren.

Wij beschikken over een unieke gratis starter. Boro Balkansaus. Een zelf samengestelde saus met een lichte knoflooksmaak voorzien van zelfgebakken luchtig stokbrood waarvoor onze gasten wereldwijd terugkomen in ons specialiteiten grillrestaurant.

Populair is de Balkan Platte. Een uitgebalanceerde mix aan vleesgerechten geflambeerd aan uw tafel.

Naast a la carte diner bieden wij de mogelijkheid voor een Lunchbuffet of Dinerbuffet vanaf 15 personen. In overleg met u stellen wij een buffet samen.

Totaalarrangement

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om afspraken omtrent totaalarrangement (diner en drankjes) te maken. Ook bestaat de mogelijkheid om het restaurant in zijn geheel af te huren.

3-gangen diner + 3 consumpties (wijn, bier, fris, koffie of thee) vóór € 49,45 per persoon

Barbecue arrangement

Genier van een smakelijk barbecue buffet. Het buffet bestaat uit tomatensoep, salades, verschillende soorten vlees, saffraanrijst met groente en fruit.

vóór € 44,95 per persoon. Exclusief drankjes.

Feesten en Partijen

Ons specialiteiten grill restaurant beschikt over een ruime werfkelder, waarin de bar, het restaurant en twee zalen smaakvol zijn ingericht. U kunt bij ons terecht met uw zakelijke-, gala- of familiediner. Onze unieke werfkelder biedt de mogelijkheid tot maximaal 150 personen.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties.
,

Een rondvaart met Schuttevaer en eten bij Boro.

In samenwerking met rederij Schuttevaer bieden wij de combinatie mogelijkheid van een rondvaart van 1 uur door de unieke Utrechtse grachten met een lunch of diner in ons specialiteiten grill restaurant aan de werf.

Luncharrangement voor €29,45
Na een rondvaart van 1 uur door de unieke Utrechtse grachten gaat u bij ons lunchen. U heeft de keuze uit soep met een broodje, een omelet of een salade.

Driegangendiner €55,45
Na de rondvaart van 1 uur kunt u dineren in ons restaurant: je hebt keuze uit diverse voor-, hoofdgerechten en desserts. Bekijk hier onze menukaart.

Diner onbeperkt BBQ voor €60,45
U maakt een stadsvaart van 1 uur door Utrecht langs kerken, stadskastelen en herenhuizen. Daarna stapt u uit voor ons restaurant waar u kunt genieten van een smakelijk barbecue. Het buffet bestaat uit tomatensoep, salades, verschillende soorten vlees, saffraanrijst met groente en fruit. Exclusief drankjes.